Menü

Blog

1. Augusztus 2017.

Thermo Natur

Hírek
Thermo Natur

A németországi Thermo Natur GmbH. (2014-ig Hock) a Thermo-Hanf-szigetelőanyagok gyártásával és forgalmazásával lett ismert, majd termékskáláját az Agaton Lehm vályogtermékekkel (2014-ig ProCrea) bővítette.

1996-ban újra engedélyezték Németországban az alacsony alkaloidatartalmú kenderfajták termesztését. A kínálkozó lehetőséget felhasználva a gyártó 1998-ban piacra dobta első kender alapú szigetelését Thermo-Hanf néven.

A környezettudatos vásárlók, az építészek és nem utolsó sorban a termék kiváló tulajdonságának köszönhetően a piaci fogadtatás kedvező volt.

A piac azóta is folyamatosan bővül és az eredményes termékfejlesztésnek köszönhetően újabb és újabb termékek segítik a környezettudatos vásárlók igényeinek minél teljesebb kielégítését.

A szigetelőanyagok mellett az öko-építészet másik hagyományos alapanyaga a vályog szerves folytatása volt a termékpaletta bővítésének, melynek köszönhetően vályog falazóanyagokkal, vakolatokkal és festékekkel bővült a választék.

Cégfilozófiájuk szerint csak a felelősségteljes és hiteles módon működő, tartós termékeket gyártó cégek maradhatnak hosszútávon is talpon. Ennek szellemében gyártja kender alapanyagú szigetelőanyagait (2015 óta jutarost szigeteléseket is) és Agaton márkanéven vályogtermékeit, bízva a folyamatosan növekvő vásárlóközönség elégedettségében.
További a témában

Kreidezeit Naturfarben
19. Augusztus 2017.

Kreidezeit Naturfarben

Gert Ziesemann és Martin Krampfer 30 éve kezdték meg a természetes festékek gyártását, mellyel alternatívát kívántak nyújtani a gyártás és felhasználás során egyaránt kör Tovább >

Megújultunk!
15. December 2017.

Megújultunk!

Tovább >

Miért válasszam a Naturillo-t?
26. Szeptember 2017.

Miért válasszam a Naturillo-t?

Az egészséges életmódról legtöbbünknek az egészséges táplálkozás és a sport jut az eszébe. Ez így van, de ha az élet más területén nem vagyunk körültekintőek, akkor ez mi Tovább >

Thermo Natur
1. Augusztus 2017.

Thermo Natur

A németországi Thermo Natur GmbH. (2014-ig Hock) a Thermo-Hanf-szigetelőanyagok gyártásával és forgalmazásával lett ismert, majd termékskáláját az Agaton Lehm vályogtermé Tovább >

Hívj minket segítünk!

+36-2O-9596-2O3

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad? Ide kattintva kérhetsz újat.

Regisztráció

Már regisztráltál?

Elfelejtetted a jelszavad?

Kérlek add meg az email címed, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.