Menü

Rólunk

A naturillo.hu mögött egy kis családi vállalkozás (anya, apa és néha gyerekek) szorgoskodik.

A kétezres évek elején fiatal házasokként, otthonunk felújításakor nem találtunk környezetbarát és egészséges festékeket a magyar piacon. A neten több német, angol és francia természetes festéket gyártó cég közül a Kreidezeit Naturfarben tűnt a leginkább hitelesnek.

Egy akkor Németországban élő barátunk hozta el nekünk hazalátogatásai alkalmával a megvásárolt festékeket. Nagyon elégedettek voltunk. Könnyű volt velük dolgozni és nem kellett aggódnunk az esetleges mérgezések miatt.

Később felvettük a kapcsolatot a gyártóval, és 2007-ben sikerült megállapodnunk. A Kreidezeit kizárólagos magyarországi képviseleteként megkezdtük a Kreidezeit termékek hazai forgalmazását.

Később  választékunk a német Thermo-Natur (2020-tól HempFlax) kender-juta szigetelések és Agaton-Lehm vályogtermékek hazai képviseletének elnyerésével tovább bővült, majd  hazai gyártású  vályogvakolatokat is felvettünk a kínálatunkba. 2021-ben újabb innovatív manufaktúra termékével bővült a kínálatunk. Megkaptuk a tesztgyőztes GLOR-Isol svédvörös (-és fekete) festékek kizárólagos képviseleti jogát.

Kissé elmaradott webáruházként hirdetésekre nem költünk, közösségi média oldalaink nincsenek, emiatt a nagy keresők gyakran hátrébb sorolnak minket az érdeklődők elől, ám szerencsére tudatos vásárlóink így is megtalálnak minket.

Hívj minket segítünk!

+36-2O-9596-2O3

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad? Ide kattintva kérhetsz újat.

Regisztráció

Már regisztráltál?

Elfelejtetted a jelszavad?

Kérlek add meg az email címed, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.