Menü

Rólunk

A naturillo.hu mögött egy kis családi vállalkozás (anya, apa és néha gyerekek) szorgoskodik.

A  kétezres évek elején fiatal házasokként, otthonunk felújításakor nem találtunk környezetbarát és egészséges festékeket a magyar piacon. A neten több német, angol és francia természetes festéket gyártó cég közül a Kreidezeit Naturfarben tűnt a leginkább hitelesnek.

2000-től 2003-ig egy akkor Németországban élő barátunk hozta el nekünk hazalátogatásai alkalmával a megvásárolt Kreidezeit festékeket. Nagyon elégedettek voltunk. Könnyű volt velük dolgozni és nem kellett aggódnunk az esetleges mérgezések miatt. Később felvettük a kapcsolatot velük és sikerült megállapodnunk.

2007-ben a Kreidezeit kizárólagos magyarországi képviseleteként megkezdtük a Kreidezeit natúrtermékek hazai forgalmazását.

2008-ban választékunk a német Thermo-Natur (2020-tól HempFlax) kender-juta szigetelések és Agaton-Lehm vályogtermékek hazai képviseletének elnyerésével tovább bővült, majd  hazai gyártású  vályogvakolatokat is felvettünk a kínálatunkba.

2021-ben újabb innovatív manufaktúra termékével bővült a kínálatunk. Megkaptuk a tesztgyőztes GLOR-Isol svédvörös (-és fekete) festékek kizárólagos képviseleti jogát.

2022-től kizárólagos képviselői vagyunk a lengyel Santerrának, mely egy minőségi vályogtermékeket (vakolatok, festékek, vályogrost lapok) gyártó újabb családi vállalkozás a kínálatunkban, így immár a vályogtermék kínálatunk is teljessé vált.

2023-tól kizárólagos képviselőként forgalmazzuk a német Otterbein öko-, vályog- és műemlék épületek építéséhez és felújításához kifejlesztett természetes mészvakolatait és egyéb cementmentes mész alapú termékeit.

Kissé elmaradott webáruházként hirdetésekre nem költünk, közösségi média oldalaink nincsenek, emiatt a nagy keresők hátrébb sorolnak minket az érdeklődők elől, ám szerencsére tudatos vásárlóink így is megtalálnak minket. Ezt ezúton is köszönjük. :-)

Hívj minket segítünk!

+36-2O-9596-2O3

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad? Ide kattintva kérhetsz újat.

Regisztráció

Már regisztráltál?

Elfelejtetted a jelszavad?

Kérlek add meg az email címed, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.