Újdonságok

 Hírt adunk cégünk háza táján történt újításokról valamint a hozzánk, termékeinkhez kapcsolódó friss eseményekről.


Pick Pack Pont: 7-10 nap

Pick Pack Pont: 7-10 nap

2017. október 11., szerda

A megnövekedett szállítási időért elnézésüket kérjük, reméljük, hogy a PPP hamarosan orvosolja a problémát. A futárszolgálattal történő házhozszállítás továbbra is villámgyorsan működik.Szabotázs!

Szabotázs!

2017. június 06., kedd

Rövidesen elkészül az új honlapunk, de a régi sajnos akadozik és időnként szabotálja a rendelésleadást...

Kérjük kedves vevőinket, amennyiben problémájuk támad a rendelések leadásával, azt jelezzék nekünk e-mailen, vagy telefonon. Mindent elkövetünk hogy ebben az átmeneti időben is zökkenőmentesen szolgáljuk ki Önöket.

 

Az ávételi pontra, előre utalással leadni kívánt rendeléseket sajnos 90%-ban szabotálja a webshop. Kérjük, hogy ez esetben válasszák a futárt, majd a megjegyzés rovatba másolják be az átvételi pont címét. Természetesen PPP díjszabással küldjük ki a csomagokat.

 

Elérhetőségeinket, a lenti "Kapcsolat" feliratra kattintva találják.

Megértésüket köszönjük.Új kiszerelés: 5 literes mészfesték!

Új kiszerelés: 5 literes mészfesték!

2016. május 18., szerda

Kisebb helyiségekbe, javításokhoz ajánljuk az egy  rétegben 33m2-re elegendő 5 literes kiszerelést.


valódi mészfesték, 5 liter

Pick Pack Pont: O.K.

Pick Pack Pont: O.K.

2016. február 03., szerda

A kisebb értékű rendelések esetén komoly gondot okozott a házhoz szállítás áru értékéhez képest magas költsége. Mostantól ez nem probléma. A rendelés során válassza a Kiszállítás Pick Pack Pont -ra opciót és a csomagonként 1990Ft-os futárköltség helyett helyett a megadott átvételi ponton akár 900Ft-ért is átveheti rendelését.Shabby chic természetesen

Shabby chic természetesen

2015. október 01., csütörtök

Bútorainkat könnyen és gyorsan átalakíthatjuk Shabby chic sílusban a Kreidezeit  természetes festékeivel. A temperafestéket évszázadok óta gyakran alkalmazták bűútorok festésére is. Régebben természetesen koptatás-antikolás nélkül. A módszer a népművészetben is elterjedt. Az olajfestés elterjedése előtt a középkori festészer legfontosabb eljárása volt. A koptatott temperafestés az utóbbi években shabby chic néven reneszánszát éli. Az alábbi útmutatót követve könnyen és gyorsan alakíthatunk át bútorokat shabby chic stílusban.


shabby chic, kopott elegancia, krétafesték

Festékfelújító- és ápolóolaj

Festékfelújító- és ápolóolaj

2015. július 01., szerda

 Méhbarát kaptárfesték

Méhbarát kaptárfesték

2015. június 01., hétfő

A gyalogkaptárak többsége egész évben ki van téve az elemek hatásainak, így a mázolásukra felhasznált festéknek tartósan bírnia kell az extrém igénybevételeket. További fontos követelmény, hogy ne ártson a méheknek illetve ne legyen káros a környezetre.


kaptárfesték, méhkímélőfesték, méhbarát festék

Környezetbarát vízbázisú beltéri falfesték

Környezetbarát vízbázisú beltéri falfesték

2015. május 05., kedd

melynek az adatlapjában azok összetételéről nincs semmilyen értékelhető információ, mivel a gyártó szerint...Dekorvakolat a kelenföldi templomban

Dekorvakolat a kelenföldi templomban

2015. január 26., hétfő

2014.10.31-én szentelték fel Kelenföldön a Boldog Meszlényi Zoltán-templomot, ami nem csak azért érdekes, mert 2008 óta nem épült új templom a fővárosban, hanem azért is, mert tényleg nagyon jól néz ki. Büszkék vagyunk rá, hogy a templom belső terében a Naturillo által szállított Kreidezeit lazúrozott dekorvakolatok kerültek felhasználásra.Miért válasszam a Naturillo-t?

Miért válasszam a Naturillo-t?

2014. július 02., szerda

Az egészséges életmódról legtöbbünknek az egészséges táplálkozás és a sport jut az eszébe. Ez így van, de ha az élet más területén nem vagyunk körültekintőek, akkor ez mit sem ér.


természetes festékek vagy szintetikus festékek, bababarát festék, gyerekbarát festék

A világ legjobb csapvize

A világ legjobb csapvize

2014. június 23., hétfő

Három csillag az „iTQi Superior Taste Award”-on: Magyar víz ilyen elismerést eddig még nem kapott

A legfelsőbb kategóriájú vizek között is a legkiválóbbak közé került be a mosonmagyaróvári AQUA Szolgáltató Kft. által Szigetközi Friss Víz néven palackozott ivóvíz külföldi megjelenésű szénsavmentes Panta Aqua the Water nevű terméke. A Michelin csillagos sztár séfek és sommelier-ek több mint 70 tagú válogatott, nemzetközi bírálóbizottsága egymástól függetlenül, vak kóstolási teszt során értékelte az elé kerülő vizeket az „iTQi Superior Taste Award” díjon,


iTQi Superior Taste Award, Szigetközi friss víz, tesztgyőztes ivóvíz

Miért nem szállítunk vizet?

Miért nem szállítunk vizet?

2014. április 23., szerda

A naturillo által forgalmazott falfestékek - a mészfesték kivételével - por alakban, zsákos kiszerelésben szállítjuk. Ez gyakran kelt megütközést, mivel a manapság használt falfestékek zöme vízzel bekeverve kerül forgalomba.

Miért nem szállítunk vizet? Ennek három fő oka oka van:

 Naturillo a Construmán

Naturillo a Construmán

2014. április 01., kedd

Velencei stucco bevonat az A pavilonban, az Öko City mintaház egyik belső falán.Mérgező festékek a középkorban

Mérgező festékek a középkorban

2014. március 11., kedd

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az ipari termelés előtt minden természetesebb, egészségesebb volt. Ez az esetek túlnyomó részében igy is van, bár vannak kivételek. Erre példa a IX. században épült szamarrai palota stukkóinak vizsgálatakor talált rákkeltő anyagok.


mérgező festékek, arab festők, IX. század

Új termék: kenderfilc rönkháztömítés

Új termék: kenderfilc rönkháztömítés

2013. december 17., kedd

Egyszerű és gyors felhasználás, természetes anyag, antiallergén. 76 újabb fedőfesték színárnyalat!

76 újabb fedőfesték színárnyalat!

2013. augusztus 27., kedd

 A mellékelt táblázat alapján a 15 alapszín egyszerű összekeverésével 76 új szín érhető el, de a keverési arányok változtatásával mindenki megtalálhatja a számára ideális színárnyalatot.


 Univerzális vályogvakolat bevezető áron!

Univerzális vályogvakolat bevezető áron!

2013. július 04., csütörtök

 Az univerzális vályogvakolat kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, mesterséges adalék-, és cementmentes. Az egyik legegészségesebb építőanyag a piacon.  Kiváló párakiegyenlítő képessége mellett, jelentős károsanyag semlegesítő hatással bír.Grillezés másként BBQ grilltéglával!

Grillezés másként BBQ grilltéglával!

2013. június 10., hétfő

 Forradalmian új, rendkívül tiszta és könnyen kezelhető préselt faszéntégla faszénből és növényi olajokból. Egy dobozban 4db külön becsomagolt 0,5kg-os tégla van. Egy szál gyufával meggyújtható, ezt követően 2-3 órán át egyenletesen izzik. 2 kg faszéntégla 4kg hagyományos faszenet helyettesít.


BBQ-Brick, BBQ grilltégla, faszén grilltégla

Tarósabb az antik beton

Tarósabb az antik beton

2013. június 10., hétfő

 A rómaiak lényegesen tartósabb betont állítottak elő annál, mint amilyenre a mai építőanyag-ipar képes - állítja egy nemzetközi kutatócsoport, amely a Pozzuoli-öbölben kikötői létesítmények maradványait vizsgálta. Az ókori kötőanyag előállítása kevésbé volt ártalmas a környezetre, mint a modern kor cementgyártása.Környezetbarát tisztítószerek kaphatók!

Környezetbarát tisztítószerek kaphatók!

2013. április 05., péntek

 A francia Brunel céget 1946-ban alapították. A cég 2003 óta gyártja a Soluvert környezetbarát termékeit, amelyek megkapták az European Eco-label minősítést.Zöldrefestés

Zöldrefestés

2013. január 08., kedd

 Világszerte egyre gyakrabban találkozhatnak a fogyasztók és a környezetvédők a greenwashing (zöldrefestés) áldásos módszereivel. Kezdetben a nagy világcégek éltek ezzel a módszerrel, majd később a kicsik is átvették, mert szemlátomást működött. Lényegesen kényelmesebb és olcsóbb ugyanis zöldnek látszani, mint valóban azzá lenni.


greenwashing, zöldrefestés, zöldmosás, megtévesztés, trükk

Színes fedőfestékek egyedi színekben!

Színes fedőfestékek egyedi színekben!

2012. november 28., szerda

A Kreidezeit rendkívül ellenálló és tartós Színes fedőfestékei eddig 15 egymással is keverhető harmónikus színben állta rendelkezésre.

Mostantól ezek a festékek egyedi színben is megrendelhetők. Ehhez nem kell mást tennie, mint a megrendeléskor a megjegyzés rovatba beírni a kiválasztott NCS, vagy RAL színkódot.Étkezési tökmagolaj akció (-15%)

Étkezési tökmagolaj akció (-15%)

2012. október 27., szombat

 Kiváló minőségű ormánsági étkezési tökmagolaj dec 31-ig ill. a készlet erejéig 15% kedvezménnyel kapható.

 


árukapcsolás, hidegen sajtolt tökmagolaj

Diszperzit helyett Vega falfesték

Diszperzit helyett Vega falfesték

2012. augusztus 16., csütörtök

A Kreidezeit Vega falfestéke a diszperziós festékek természetes alternatívája. Jól színezhető, könnyű vele dolgozni, szép sima falfelületet eredményez, ráadásul valóban környezetkímélő és bababarát festék. Külön előnye, hogy a legtöbb diszperziós festéken jól megtapad, így azok is egészségesbbé tehetik otthonukat, akik nem kívánják vagy nem tudják eltávolítani a régi diszperziós festéket a falakról. Környezetbarát papírtasakos csomagolásban, por alakban kínáljuk.

 

 


diszperzit átfestése, diszperziós falfesték átfestése, bio diszperzit, valóban környezetbarát festék, bababarát festék, egészséges falfesték

Természetes vs. szintetikus, 3 rész: padlóolajok és lakkok

Természetes vs. szintetikus, 3 rész: padlóolajok és lakkok

2012. augusztus 07., kedd

A barkácsáruházak szórólapjaiban hatalmas választékban kínálnak jobbnál jobb parkettalakkokat. Kiválasztottunk egy, a magyar piacon elterjedt vizes bázisú lakkot és összehasonlítottuk a Kreidezeit oldószermentes keményolajával: 


padlóolaj vs. lakk, összehasonlítás, vizes bázisú lakk

Természetes vs. szintetikus, 2. rész: fedőfestékek

Természetes vs. szintetikus, 2. rész: fedőfestékek

2012. augusztus 02., csütörtök

A nyár a festések, felújítások fő szezonját is jelenti egyben. A barkácsáruházak szórólapjaiban rengeteg festéket hirdetnek ilyenkor. Kiválasztottunk egy, a magyar piacon elterjedt fedőfestéket és összehasonlítottuk a Kreidezeit Színes fedőfestékeivel. 


biozománc, természetes festék, szintetikus festék, fedőfesték összehasonlítás

Természetes vs. szintetikus, 1 rész: lazúrok

Természetes vs. szintetikus, 1 rész: lazúrok

2012. május 29., kedd

A tavasz a festések, felújítások kezdetét is jelenti egyben. A barkácsáruházak szórólapjaiban rengeteg festéket hirdetnek ilyenkor. Kiválasztottunk egy, a magyar piacon elterjedt lazúrt és összehasonlítottuk a Kreidezeit kültéri falazúrjával. 


természetes festék vs. szintetikus festék, lazúr összehasonlítás

Régi székek felújítása

Régi székek felújítása

2012. április 25., szerda

 Egy istállóban talált leamortizált, szúette thonett szék felújítása gyorsan és egyszerűen.Kibővült naturillo színválaszték!

Kibővült naturillo színválaszték!

2012. április 03., kedd

Számos új színnel bővült a naturillo webáruház színválasztéka. Újdonság: Vízálló munkalapolaj

Újdonság: Vízálló munkalapolaj

2012. március 19., hétfő

Újabban egyre népszerűbbek a fürdőszobákban is a beépített fa mosdópultok. Ezeknek a nedvességek fokozattan kitett felületeknek a kezelésére többnyire nem elegendőek az általános faolajok.  Ide ajánljuk a Kreidezeit alapanyagokból összeállított vízálló munkalapolajat, ezt a speciálisan a fürdőszobai és erősen igénybevett konyhai fafelületek kezelésére kifejleszett termékünket.


víálló munkalapolaj, konyhapultolaj, mosdópultolaj, vízálló, páraáteresztő, kétkomponensű munkalapolaj

A devecseri autonóm szalmaház vesszőfutása

A devecseri autonóm szalmaház vesszőfutása

2012. március 06., kedd

Ideiglenesen leállította a Veszprém Megyei Kormányhivatal építésügyi hivatala a devecseri autonóm szalmaház építését. A szalmára kiadott német minőségi igazolást - amelyet a Német Építésbiztonsági Intézet (Deutsches Institut für Bautechnik) állított ki - a magyar hatóságok nem fogadják el.


szalmabálaház, autonóm ház, építési engedély, megfelelőségi tanúsítvány

A jó ház nem feltétlenül drága

A jó ház nem feltétlenül drága

2012. január 17., kedd

 Energiatudatosan építeni nem drága dolog. Semmivel sem drágább, mint nem energiatudatosan építeni. Nem feltétlenül a legújabb és legdrágább technológiák használatát jelenti, gyakran épp ellenkezőleg, a hagyományokra való odafigyelést.