Gyártóink

A Naturillo több naturtermék gyártó kizárólagos magyarországi képviselője. Kérem ismerje meg az általunk képviselt társaságokat.


Kreidezeit Naturfarben GmbH.

Kreidezeit Naturfarben GmbH.

naturfesték, "biofesték", természetes festék, falfesték, olajfesték, lazúr, vakolat, különleges vakolatok

Az 1988-ban alapított Kreidezeit Naturfarben GmbH Németország egyik meghatározó natúrfesték gyártója. Nem a legnagyobb, de az egyik leghitelesebb szereplője a zöld festékek és vakolatok piacának.   Bizonyíték arra, hogy a környezettel és az alakalmazottakkal való korrekt és felelősségteljes hozzáállással is lehet egy vállalkozás sikeres és nyereséges.


Thermo Natur GmbH. & Co. KG.

Thermo Natur GmbH. & Co. KG.

kenderszigetelés, vályog, vályogtégla, vályoglap, vályoghabarcs, vályogvakolat, vályog nemesvakolat, vályogfesték

A németországi Thermo Natur GmbH. (2014-ig Hock) a Thermo-Hanf-szigetelőanyagok gyártásával és forgalmazásával lett ismert, majd termékskáláját az Agaton Lehm vályogtermékekkel (2014-ig ProCrea) bővítette.


Olajütő Szociális Szövetkezet

Olajütő Szociális Szövetkezet

hidegen sajtolt natur tökmagolajok

A szövetkezet 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy Magyarország egyik leghátrányosabb térségében az Ormánságban segítsen az embereknek munkalehetőséget, és megélhetést teremteni.

Központja Kisszentmárton, mely egy kis 230 lakosú dél-baranyai település, közvetlenül az országhatár szélén, a Dráva folyótól pár kilométerre.