Festés / olajozás

Színtelen és színes natúrfestékek fafelületek olajozására, festésére és lazúrozására. A színtelen termékek pigmentjeinkkel tetszőlegesen színezhetők.
Keményolaj PURE SOLID

0,375 / 0,75 / 2,5 / 5 / 10 / 20 liter

A KREIDEZEIT keményolaj  "pure solid" csúcsminőségű natúr termék és mint ilyen egyben bababarát festék is. Ellenálló és rugalmas, sem oldószert, sem vizet nem tartalmaz. Fa, parafa valamint kőfelületek beltéri felületkezelésére. Különösen ajánlott fapadlók-parketták, munkalapok, bútorok kezelésére, valamint ablakok belső felületére. Kertibútorok kezelésére ápolására a Kreidezeit kertibútor olaját ajánljuk. Izoalifát mentes!


természetes fafesték, környezetbarát festék, bababarát festék, natúrfesték, faolaj, nem pereg le, rugalmas, páraáteresztő, oldószermentes, izoalifát mentes

Színes fedőfesték - PLUS

Színes fedőfesték - PLUS

0,375 / 0,75 / 2,5 liter * 13 színben * selyemfényű

A legtartósabb és időtállóbb selyemfényű fedőbevonat 13 gyönyörű -egymással is keverhető- természetes színben. Diffúzióképes, tartósan rugalmas és "le nem pergő" alternatívája a párazáró és ridegebb akril- és alkidgyanta festékeknek. Kül- és beltéri fafelületekre, ablakokra, ajtókra, bútorokra, gyermekjátékokra (bababarát festék). A lazúroknál időtállóbb ellenállóbb felületet biztosít.. Valódi gyantamentes olajfesték!

 


természetes fafesték, környezetbarát festék, natúrfesték, standolajfesték, gyantamentes, olajfesték, fedő olajfesték, fára, fémre, nem pereg le, rugalmas, bababarát festék

Színes fedőfesték

Színes fedőfesték

0,375 / 0,75 / 2,5 liter * 13 színben * matt

Tartós és időtálló matt fedőbevonat beltéri használatra, valamint kültéren a "Színes fedőfesték Plus" alá köztes bevonatként. 13 gyönyörű, egymással is keverhető természetes színben. Diffúzióképes, tartósan rugalmas és "le nem pergő" alternatívája a párazáró és ridegebb akril- és alkidgyanta festékeknek. Ablakokra, ajtókra, bútorokra, gyermekjátékokra (bababarát festék). Valódi gyantamentes olajfesték! 


természetes fafesték, natúrfesték, standolajfesték, gyantamentes, olajfesték, fedő olajfesték, fára, fémre, nem pereg le, rugalmas, bababarát festék

Színes fedőfestékek EGYEDI színben

Színes fedőfestékek EGYEDI színben

0,75 / 2,5 liter * RAL/NCS színkódok alapján kikeverve

A Színes fedőfesték ill. Színes fedőfesték PLUS egyedi színben megrendelhető változatai. Tulajdonságaik, felhasználási módjuk megegyezik az alapfestékekével.  Ablakokra, ajtókra, bútorokra, gyermekjátékokra. Valódi gyantamentes olajfesték!  Megrendeléskor a megjegyzés rovatba kell beírni a kiválasztott RAL, vagy NCS színkódot.


természetes fafesték, natúrfesték, standolajfesték, gyantamentes, olajfesték, fedő olajfesték, fára, fémre, nem pereg le, rugalmas, bababarát festék

Vízálló munkalapolaj

Vízálló munkalapolaj

Kétkomponensű keményolaj, vizes helyiségekbe, 0,375 / 0,75 lit.

 A Naturillo kétkomponensű vízálló munkalapolaja kiválóan alkalmas fa bútorok vízszintes felületeinek kezelésére vizes helyiségekben. Különösen ajánlott fürdőszobai fa mosdópultok illetve más hasonlóan igénybevett fafelületek kezelésére. Próbafestés szükséges. (Fa konyhapultok kezelésére általában elegendő a Kreidezeit keményolaj pure solid-dal való kezelés.) 


vízálló keményolaj, vízálló faolaj, mosdópult olaj, fürdőszobabútor olaj

Kertibútor olaj

Kertibútor olaj

Újdonság! / 0,5 liter

Újdonság! A KREIDEZEIT kertibútor olaj speciálisan kerti bútorok kezelésére ápolására kifejlesztett természetes keményolaj. Csúcsminőségű natúr termék. Ellenálló és tartósan rugalmas, vizet nem tartalmaz. Kreidezeit ásványi- és földpigmentekkel színezhető.


kertibútor ápolás, természetes fafesték, környezetbarát festék, natúrfesték, faolaj, nem pereg le, rugalmas, páraáteresztő, oldószermentes

Kültéri falazúr

Kültéri falazúr

0,75 / 2,5 / 5 / 10 / 20 liter ***2015 tavaszi akció!

Rendkívül ellenálló és rugalmas, színtelen lazúr időjárásnak kitett fafelületek (kerítések, teraszkorlátok, kerti bútorok- és játékok, pergolák, épületek faszerkezetei) kezelésére, védelmére. Nem repedezik, nem pereg le és nem pattogzik fel! Könnyen kenhető, tisztítható, és szükség szerint többször felújítható-újramázolható. Természetesen ugyanolyan alkalmas beltéri fafelületek, bútorok, lambériák, gerendák, stb. kezelésére is. Izoalifát helyett természetes oldószerrel.

KREIDEZEIT föld-, és ásványi pigmenttel rendkívül sokféle egyedi színárnyalat érhető el.


természetes fafesték, környezetbarát festék, natúrfesték, faolaj, nem pereg le, rugalmas, páraáteresztő, időjárásálló, izoalifát mentes

GekkkoSOL lazúr

GekkkoSOL lazúr

1l, 5l

A GekkkoSOL lazúr szilikátbázisú kötőanyag fa- és falfelületek színes, nem fedő lazúrozáshoz.

 Színes készlazúr

Színes készlazúr

0,75 / 2,5 liter * 9 egymással is keverhető színben

 

Csúcsminőségű, rendkívül ellenálló természetes falazúr 9 keresett színárnyalatban. Kiváló diffúzióképességű. Nem repedezik, nem pereg le és nem pattogzik fel, sokáig rugalmas marad. Gyantamentes!

Kül-, és beltéri faanyagok felületkezelésére, különösen ablakok, fahomlokzatok, kerítések, kerti bútorok, játékok, stb. esetében.

A 2,5l-es ébenfa színű készlazúr a készlet erejéig (2db) 12%-os kedvezménnyel kapható!


természetes fafesték, natúrfesték, faolaj, nem pereg le, rugalmas, páraáteresztő, időjárásálló, erdeifenyő, vörösfenyő, világos tölgy, antik tölgy, teak, diófa, wenge, rózsafa, ébenfa

Pigmentek

Pigmentek

0,075 / 0,175 / 0,5 / 1 / 5kg * 37 színben

Évezredek óta ismert és bevált kiváló minőségű ásványi- és földpigmentek, melyek a szintetikus társaiknál egészségesebb és tartósabb alternatívát nyújtanak. A pigmentek egymással tetszés szerint keverhetők, így szinte bármilyen színárnyalat előállítható.  Elsősorban KREIDEZEIT festékek, olajok és viaszok színezésére ajánljuk, de egyéb célra is kiválóan alkalmasak.

* Kattintson a kiválasztott színre és megjelennek az árak-kiszerelések. *


földpigmentek, ásványi pigmentek, spinellpigmentek, vasoxid pigmentek, természetes pigmentek

Kemény viaszolaj PURE SOLID

Kemény viaszolaj PURE SOLID

0,375 / 0,75 / 2,5 liter

Oldószermentes, ellenálló felületkezelés elsősorban fa padlók, svédpadlók és parketták és fa bútorok kezelésére. Viasztartalmánál fogva gyönyőrű selymes és kellemes tapintású felületet eredményez. Padlóolaj és viasz egyben. Száraz helyiségekbe.

 


természetes fafesték, környezetbarát festék, natúrfesték, faolaj, padlóolaj, nem pereg le, rugalmas, páraáteresztő, oldószermentes, bababarát festék

Arany fedőfesték

Arany fedőfesték

0,125 / 0,375 liter

Fa- és fémfelületek arany színű, selymes fényű, jól fedő  bevonásához. Antikolt felületekhez is kiváló! A diffúziót egyáltalán nem gátolják, a bevonat nem repedezik, nem hámlik, felülete rugalmas marad. Ablakok és fafelületek (főleg kültéren), jól fedő bevonásához, alkalmas vas- és cinkfelületek festésére is. Valódi gyantamentes olajfesték!


természetes fafesték, natúrfesték, olajfesték, standolajfesték, gyantamentes, bababarát festék

Ezüst fedőfesték

Ezüst fedőfesték

0,125 / 0,375 liter

Fa- és fémfelületek ezüst színű, selymes fényű, jól fedő bevonásához. Antikolt felületekhez is kiváló! A diffúziót egyáltalán nem gátolják, a bevonat nem repedezik, nem hámlik, felülete rugalmas marad. Ablakok és fafelületek (főleg kültéren), jól fedő bevonásához, alkalmas vas- és cinkfelületek festésére is. Valódi gyantamentes olajfesték!
 


természetes fafesték, natúrfesték, olajfesték, standolajfesték, gyantamentes, bababarát festék