Menü

Blog

1. Augusztus 2017.

Thermo Natur

Hírek
Thermo Natur

A németországi Thermo Natur GmbH. (2014-ig Hock) a Thermo-Hanf-szigetelőanyagok gyártásával és forgalmazásával lett ismert, majd termékskáláját az Agaton Lehm vályogtermékekkel (2014-ig ProCrea) bővítette.

1996-ban újra engedélyezték Németországban az alacsony alkaloidatartalmú kenderfajták termesztését. A kínálkozó lehetőséget felhasználva a gyártó 1998-ban piacra dobta első kender alapú szigetelését Thermo-Hanf néven.

A környezettudatos vásárlók, az építészek és nem utolsó sorban a termék kiváló tulajdonságának köszönhetően a piaci fogadtatás kedvező volt.

A piac azóta is folyamatosan bővül és az eredményes termékfejlesztésnek köszönhetően újabb és újabb termékek segítik a környezettudatos vásárlók igényeinek minél teljesebb kielégítését.

A szigetelőanyagok mellett az öko-építészet másik hagyományos alapanyaga a vályog szerves folytatása volt a termékpaletta bővítésének, melynek köszönhetően vályog falazóanyagokkal, vakolatokkal és festékekkel bővült a választék.

Cégfilozófiájuk szerint csak a felelősségteljes és hiteles módon működő, tartós termékeket gyártó cégek maradhatnak hosszútávon is talpon. Ennek szellemében gyártja kender alapanyagú szigetelőanyagait (2015 óta jutarost szigeteléseket is) és Agaton márkanéven vályogtermékeit, bízva a folyamatosan növekvő vásárlóközönség elégedettségében.
További a témában

Kreidezeit Naturfarben
19. Augusztus 2017.

Kreidezeit Naturfarben

Gert Ziesemann és Martin Krampfer 30 éve kezdték meg a természetes festékek gyártását, mellyel alternatívát kívántak nyújtani a gyártás és felhasználás során egyaránt kör Tovább >

Havi akciónk
6. Szeptember 2018.

Havi akciónk

Havonta más termék akcióban. Törekszünk rá, hogy minden hónapban legalább két terméket kedvezményes áron kínálhassunk. Jellemzően egy falfestéket és egy fára valót válasz Tovább >

Megújultunk!
15. December 2017.

Megújultunk!

Tovább >

Miért válasszam a Naturillo-t?
26. Szeptember 2017.

Miért válasszam a Naturillo-t?

Az egészséges életmódról legtöbbünknek az egészséges táplálkozás és a sport jut az eszébe. Ez így van, de ha az élet más területén nem vagyunk körültekintőek, akkor ez mi Tovább >

Hívj minket segítünk!

+36-30/123-4567

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad? Ide kattintva kérhetsz újat.

Regisztráció

Már regisztráltál?

Elfelejtetted a jelszavad?

Kérlek add meg az email címed, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.