Akciós termékek

 
Színes készlazúr

Színes készlazúr

0,75 / 2,5 liter * 9 egymással is keverhető színben

 

Csúcsminőségű, rendkívül ellenálló természetes falazúr 9 keresett színárnyalatban. Kiváló diffúzióképességű. Nem repedezik, nem pereg le és nem pattogzik fel, sokáig rugalmas marad. Gyantamentes!

Kül-, és beltéri faanyagok felületkezelésére, különösen ablakok, fahomlokzatok, kerítések, kerti bútorok, játékok, stb. esetében.

A 2,5l-es ébenfa színű készlazúr a készlet erejéig (2db) 12%-os kedvezménnyel kapható!


természetes fafesték, natúrfesték, faolaj, nem pereg le, rugalmas, páraáteresztő, időjárásálló, erdeifenyő, vörösfenyő, világos tölgy, antik tölgy, teak, diófa, wenge, rózsafa, ébenfa

Vega falfesték

Vega falfesték

titánfehér helyett márványliszttel, bababarát falfesték

Beltérben diszperzit helyett az egyik legjobb választás. Kiváló minőségű természetes és valóban bababarát falfesték, fedőképességét márványliszt tartalma biztosítja. A mechanikai igénybevételeknek és a víznek-párának az enyvesfestéknél jobban ellenáll, ugyanakkor kiváló páraáteresztő képességű (a diszperziós festékeknél sokkal nagyobb mértékben) és a lakóklímára ugyanolyan pozitív hatással bír. Naturtermék, tartósítószert nem tartalmaz. A kazeines falfesték "VEGA" változata: tejfehérje helyett növényi fehérjével. Környezetbarát papírtasakos csomagolású por alakú vízzel hígítható, könnyen kezelhető falfesték.


természetes falfesték, környezetbarát festék, natúrfesték, falfesték, bababarát festék, diszperzit helyett

Fedõ vályogvakolat

Fedõ vályogvakolat

A készlet erejéig 10% ill. 20% kedvezménnyel!

Legfeljebb 1mm szemcseméretű, rendkívül dekoratív és diffúzióképes fedő vályogvakolat beltéri használatra, sima vagy struktúrált felületek kialakításához.
Kitűnő szorpciós képessége révén párakiegyenlítő és klimatizáló hatású. A 10- ill. 20%-os kedvezmény az aktuális készlet erejéig (19db) érvényes.