Ajánlott termékek

 
Mészfestékek (sima és rusztikus)

Mészfestékek (sima és rusztikus)

bel- és kültéri használatra, titánfehér helyett márványliszttel, Fagyveszélyes!

A mészfesték az egyik legsokoldalúbb falfesték. Beltérre és kültérre. Nedves helyiségekbe is kiváló választás. Csúcsminőségű, hosszan "érlelt" kiváló mechanikai tulajdonságokkal bíró natúr oltottmészfesték. A kazeinfestékeknél és vega falfestékeknél magasabb vízállósággal rendelkezik.  Bababarát falfesték. Ásványi és földpigmentekkel színezhető, szappanozással impregnálható, lazúrozható!  Természetes mattfehér, sima felületet biztosít. Rusztikus változata márhányhomokkal dúsítva. 


Mészfesték és Rusztikus mészfesték: természetes falfesték, környezetbarát festék, natúr mészfesték, oltottmész, oltottmész festék, oltott mésszfesték, beltéri színes falfesték, bababarát falfesték

BIOKAY univerzális vályogvakolat

BIOKAY univerzális vályogvakolat

Újdonság! ÉME tanúsított magyar termék! 25 /500 /1000kg

Kiváló minőségű hazai gyártású prémium vályogvakolat kül és beltéri használatra. ÉME tanúsítvánnyal !

Glettelés nem szükséges, kiváló párakiegyenlítő és károsanyag-megkötő hatású természetes vakolat az egészséges lakóklímáért.

 


hazai vályogvakolat, magyar vályogvakolat, tanusított vályogvakolat, bababarát vakolat

Kertibútor olaj

Kertibútor olaj

Újdonság! / 0,5 liter

Újdonság! A KREIDEZEIT kertibútor olaj speciálisan kerti bútorok kezelésére ápolására kifejlesztett természetes keményolaj. Csúcsminőségű natúr termék. Ellenálló és tartósan rugalmas, vizet nem tartalmaz. Kreidezeit ásványi- és földpigmentekkel színezhető.


kertibútor ápolás, természetes fafesték, környezetbarát festék, natúrfesték, faolaj, nem pereg le, rugalmas, páraáteresztő, oldószermentes

Vega vályogfesték -rusztikus-

Vega vályogfesték -rusztikus-

törtfehér (natúrfehér) + 12 harmonikus színben

A VEGA rusztikus vályogfesték könnyen feldolgozható, jól fedő, beltéri falfesték naturfehér (törtfehér, csontfehér), valamint 12 harmonikus színben. Rusztkus, szemcsés struktúráját márványhomok és márványliszt tartalma biztosítja.
Kötőanyaga növényi fehérje és fehér agyag, utóbbi jól fedő, matt fehér színt biztosít, titánfehér hozzáadása nélkül.
Vályogvakolatok, vályogfalak, valamint gipszkarton, rostos gipszlapok, beton beltéri festésére.


természetes falfesték, környezetbarát festék, natúrfesték, falfesték, vályog, agyag, beltéri színes falfesték, bababarát festék

Natur mészglett

Natur mészglett

1 / 5 / 25 kg * ÚJDONSÁG! * Akciós termék!

Egyszerűen felhasználható, tartós, meszes alapú ásványi glettelőanyag beltéri felületek simítására, kisebb egyenetlenségek feltöltésére. Gipszmentes!  Lassan köt, könnyű vele dolgozni, bekeverés után 8 óra nyitott idő!


gipszmentes, beltéri gett, natúrglett, mészglett, lassan kötő glett

Keményolaj PURE SOLID

Keményolaj PURE SOLID

0,375 / 0,75 / 2,5 / 5 / 10 / 20 liter

A KREIDEZEIT keményolaj  "pure solid" csúcsminőségű natúr termék és mint ilyen egyben bababarát festék is. Ellenálló és rugalmas, sem oldószert, sem vizet nem tartalmaz. Fa, parafa valamint kőfelületek beltéri felületkezelésére. Különösen ajánlott fapadlók-parketták, munkalapok, bútorok kezelésére, valamint ablakok belső felületére. Kertibútorok kezelésére ápolására a Kreidezeit kertibútor olaját ajánljuk. Izoalifát mentes!


természetes fafesték, környezetbarát festék, bababarát festék, natúrfesték, faolaj, nem pereg le, rugalmas, páraáteresztő, oldószermentes, izoalifát mentes

Karnaubaviasz emulzió

Karnaubaviasz emulzió

1 / 5 / 10 liter

A carnaubaviasz vagy brazilviasz a legkeményebb természetes viasz. A KREIDEZEIT Karnaubaviasz emulzió egy kiváló minõségû könnyen felhasználható natúrtermék és a vizes emulzió formának köszönhetőően az szilárd karnaubaviaszoknál sokkal könnyeb vele dolgozni. 

Felületkezelés olajozott és viaszozott fa- és parafapadlókra, csempepadlókra és bútorokra száraz helyiségekbe. Viaszozott és olajazott padlók ápolására. A viszolással ndevességnek, szennyződésnek ellenálóbb felület érhető el.

 


carnaubaviasz, brazilviasz, legkeményebb természetes viasz, pálmaviasz, Fagyveszélyes!

Színes fedőfesték - PLUS

Színes fedőfesték - PLUS

0,375 / 0,75 / 2,5 liter * 13 színben * selyemfényű

A legtartósabb és időtállóbb selyemfényű fedőbevonat 13 gyönyörű -egymással is keverhető- természetes színben. Diffúzióképes, tartósan rugalmas és "le nem pergő" alternatívája a párazáró és ridegebb akril- és alkidgyanta festékeknek. Kül- és beltéri fafelületekre, ablakokra, ajtókra, bútorokra, gyermekjátékokra (bababarát festék). A lazúroknál időtállóbb ellenállóbb felületet biztosít.. Valódi gyantamentes olajfesték!

 


természetes fafesték, környezetbarát festék, natúrfesték, standolajfesték, gyantamentes, olajfesték, fedő olajfesték, fára, fémre, nem pereg le, rugalmas, bababarát festék

Kazeines festékalapozó

Kazeines festékalapozó

0,25 kg

Sokoldalúan felhasználható, átlátszó beltéri alapozó- vakolaterősítő KREIDEZEIT kazeinfestékek, vega falfestékek, mészfestékek és vékonyan felvitt vakolatok számára. Csökkenti a festékszükségletet, erősíti az alapot.
 


kazein, alapozó, festékalapozó, vakolatalapozó, vakolaterősítő alapozó, páraáteresztő alapozó

Vega falfesték

Vega falfesték

titánfehér helyett márványliszttel, bababarát falfesték

Beltérben diszperzit helyett az egyik legjobb választás. Kiváló minőségű természetes és valóban bababarát falfesték, fedőképességét márványliszt tartalma biztosítja. A mechanikai igénybevételeknek és a víznek-párának az enyvesfestéknél jobban ellenáll, ugyanakkor kiváló páraáteresztő képességű (a diszperziós festékeknél sokkal nagyobb mértékben) és a lakóklímára ugyanolyan pozitív hatással bír. Naturtermék, tartósítószert nem tartalmaz. A kazeines falfesték "VEGA" változata: tejfehérje helyett növényi fehérjével. Környezetbarát papírtasakos csomagolású por alakú vízzel hígítható, könnyen kezelhető falfesték.


természetes falfesték, környezetbarát festék, natúrfesték, falfesték, bababarát festék, diszperzit helyett